Eşti aici

ELLE

Revistă de fashion, beauty şi lifestyle

Un succes internaţional al grupului Hachette Filipacchi, ELLE este cea mai bine vândută revistă de modă, frumuseţe şi lifestyle la nivel mondial. ELLE este un brand mondial premium, publicat în peste 30 de ţări.

ELLE România este revista unei generaţii pentru care stilul de viaţă este important. Scopul ei este crearea apetitului, a dorinţei pentru ceea ce înseamnă lifestyle: modernism, originalitate, inovaţie şi expresia unei gândiri deschise şi optimiste.

Publicul ţintă al revistei ELLE: femei între 20 şi 35 de ani, majoritatea necăsătorite sau căsătorite de curând, care au deja o carieră sau îşi doresc ascensiunea profesională, cu studii superioare, din mediul urban si cu venit mare.

ELLE este pentru femei care ştiu ce vor, care îşi exprimă personalitatea fără niciun fel de constrângere, începând de la stilul vestimentar şi make-up, până la felul în care îşi exprimă opiniile sau cum îşi petrec timpul liber. Aceste femei tinere active sunt receptive la schimbare, sunt optimiste şi îşi stabilesc obiective clare în viaţă. Femeia ELLE este deschisă către inovaţie, este femeia noului mileniu.