Despre Ringier

Ringier AG

Ringier AG

Ringier este cea mai mare companie media din Elveţia care operează pe plan internaţional și are sub aripa sa, la nivel global, peste 8000 de angajați, mai mult de 120 de ziare și reviste, tipografii, diverse canale radio și TV și peste 80 de platforme web și mobile. Bazându-se pe o istorie de 180 de ani, Ringier reprezintă spirit de pionierat și individualitate, independență, precum și libertate de exprimare și diversitate de informații. Produse excelente, calitate jurnalistică și divertisment de cea mai bună calitate - toate acestea sunt marca Ringier. Ringier a fost înființată în 1833 în Elveția şi este o afacere de familie, ajunsă deja la cea de-a cincea generație.

Organizaţie

Cum este organizată compania Ringier? Sub această rubrică sunt descrise toate structurile de conducere internaționale și locale ale Ringier AG. În afară de acestea, găsiți aici biografii scurte ale celor mai importante persoane din companie.

Locaţii

Ringier este o companie media internațională prezentă în cinci țări. Citiți mai multe despre domeniile de activitate ale diferitor sucursale. Aici găsiți și datele de contact ale tuturor companiilor Ringier.